Mozaikhub.hu 369d0c45a8941d2677e286edc2f95340fc044628fec118cb23f7615555aa52ff
hu | en

Hub Up projektek

Minthogy a zsidó (közösségi) élet nem csupán szervezetek munkájával gazdagítható, a Mozaik Hub lehetőséget kíván teremteni egyszeri, egyéni vagy kiscsoportos kezdeményezéseknek – Hub Up projekteknek. 

HubHubUp02.jpg

Van egy ötleted vagy projektterved, és segítségre van szükséged, hogy megvalósítsd? Partnerekre, szakmai támogatásra vagy forrásokra lenne szükséged, hogy elindítsd a projekted?

A Mozaik Hub nyitva áll minden olyan egyéni kezdeményező vagy közösségi aktivista előtt, aki projektötletét vagy kidolgozott projekttervét szeretné megvalósítani, és ehhez szakmai és pénzügyi támogatásra van szüksége. 

Mivel járul hozzá a Mozaik Hub projekted, kezdeményezésed sikeréhez?

  • Munkaállomás bizotsításával a Mozaik Hub co-working irodai terében
  • Személyre szabott szakmai támogatással konzultáció és mentorálás formájában 
  • A Mozaik Hubban található eszközök és felszerelések biztosításával
  • Megosztott tér biztosításával, ahol találkozókat és megbeszeléséket szervezhetsz

A Mozaik Hubba beérkező projektötletekre, projekttervekre startup kezdeményezésként kiemelt figyelmet fordítunk - ezeket a projekteket hívjuk Hub Up kezdeményezésnek. Évente 5-6 Hub Up kezdeményezés támogatására nyílik lehetőség, a projekt- és ötletgazdák megkeresését folyamatosan várjuk, emelett rendszeresen hírdetünk nyilvános felhívásokat és ötletpályázatokat is, többek között, a Szarvasi tábor madrichjainak és korcsoport vezetőinek körében. 

A fenti lehetőségek mellett, Hub Up kezdeményezéseddel lehetőséged van mikrotámogatást is igényelni, melyről bővebben itt olvashatsz.

Amennyiben a fenti lehetőségek felkeltették érdeklődésedet, és szeretnél többet megtudni, vagy projekteddel egyéni kezdeményezőként jelentkezni a Mozaik Hubba, kérjük, keress minket!

 

 

Talmud nem csak nőknek
Projekt területe: Tanulás, közösség
Szakemberek: 2
Önkéntesek száma: 1
Időkeret:
Költségvetés: 1,5 millió Ft
Célok: A “Talmud nem csak nőknek” előadássorozat azzal a céllal indult útjára 2014 decemberében, hogy közelebb hozza az ősi zsidó szövegeket a felgyorsult rohanó világunkhoz, és vendégelőadók iránymutatásával bárkinek lehetősége nyíljon elmélyülni egy-egy olyan témában, ami nagyon is aktuális napjainkban, de már bölcseinket is foglalkoztatta. Tevékenység: Közös tanulás, hevruta. Oktatási programok, meghívott előadók. Hatás: Hiszünk abban, hogy a program elősegíti a különböző budapesti mikroközösségek közötti párbeszédet, a kölcsönös megértést és elfogadást, továbbá hozzájárul a közösségek jövőbeni együttműködéséhez.
Támogatom
Adománytaxi
Projekt területe: szociális ellátás, közösség, oktatás
Szakemberek: 1
Önkéntesek száma: 5
Időkeret:
Költségvetés: 1,2 millió Ft
Célok: Célunk Budapest rejtett adománykészleteinek begyűjtése és eljuttatása a rászorulóknak, mindezt közösségépítéssel, érzékenyítő programokkal kombinálva. Tevékenység: Az Adománytaxi egy fúziós projekt, amely a jótékonyság, az önkéntesség, a közösségépítés és az érzékenyítés elemeit ötvözi. Speciális adománygyűjtési módszerünkkel tudunk rengeteg embert tudunk a kezdeményezés részesévé tenni. A felajánlásokat minden esetben vidéki hátrányos helyzetű településekre szállítjuk. Útjaink során igyekszünk minél több fiatalt bevonni és hosszútávon talán egy mélyebb együttműködést kialakítani a támogatott falvakkal. Hatás: Azzal együtt, hogy az Adománytaxi csak tüneti kezelésre képes, reményeink szerint egyre több emberrel tudjuk felismertetni a civil kezdeményezések, a segítségnyújtás és a közösségi szemlélet pozitív hatásait.
Támogatom
0%

Köszönjük, hogy feliratkoztál. Kérjük, kövesd az e-mail címedre elküldött linket a feliratkozás megerősítéséhez.

Error signing you up, please check the fields for problems.